3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Asfaltfolie

Asfaltfolie


Uit onderzoek blijkt dat 21% van de passanten naar reclame op de weg of de stoep kijkt. Bij 17% van deze mensen blijft de reclameboodschap hangen. De stoep is dus een prima plek voor de promotie van jouw merk!


Voor het gebruik op stoeptegels en asfalt produceren wij stickers op asfaltfolie. Deze zogenaamde ‘eventfolie’  heeft een hoge kleefkracht waardoor hij goed hecht op poreuze ondergronden. De grove structuur van de folie zorgt voor een slijtvaste afdruk die ook in gebieden met veel passanten jouw boodschap weken lang perfect communiceert.

Zelf aanbrengen
Iedereen kan de folie zelf aanbrengen zolang de ondergrond maar stofvrij en droog is. Deze stickers bieden ook een oplossing op vloeren waar een normale vloersticker te weinig hechting heeft. Door de grove structuur hoef je niet bang te zijn dat er iemand kan uitglijden. Het is wel belangrijk dat de ondergrond goed droog en stofvrij is. Bij gebruik op straat moet de tegel echt door en door en droog zijn. Bij twijfel kun je de tegels eerst verwarmen en droog maken met een brander.

Eenvoudig verwijderen
Na afloop van de actie is de folie eenvoudig weer te verwijderen van de straat. De folie heeft een hoge kleefkracht, maar omdat de folie heel sterk is kun je hem als jouw actie is afgelopen toch in één stuk weer verwijderen.

Ideaal voor evenementen
Deze asfaltstickers zijn ideaal voor opvallende communicatie op evenementen. Aandacht verzekerd!

Samples ontvangen?
Ziet u een toepassing in het inzetten van onze asfaltfolie maar wilt u het eerst proberen? Vraag samples aan voor de ultieme test. 033-7503585
Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.