3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Awards en certificaten

Awards en certificaten


Bij een bijzondere prestatie hoort een award of certificaat met uitstraling. We produceren ze op maat uit bijvoorbeeld acrylaat en dibond. Zo heeft u de perfecte onderscheiding voor die speciale momenten. Op maat gemaakt vanaf oplage één!


Maatwerk
Bizzprint produceert geheel op maat awards en certificaten op uiteenlopende materialen. We printen direct op het plaatmateriaal en kunnen het daarna in elke gewenste vorm uitfrezen. Veel gebruikte materialen zijn Acrylaat (plexiglas) en Dibond Butlerfinish (met een RVS look). Dit combineren we bijvoorbeeld met RVS afstandhouders of een verchroomde bureausteun tot een compleet product die je zo kunt inzetten.

Standaard concepten
Naast maatwerk hebben we ook een door ons zelf ontwikkeld certificaat van 30 x 40 cm. Dit certificaat is opgebouwd uit Dibond Butlerfinish, Acrylaat en speciale RVS afstandhouders. Door gebruik te maken van ons standaard concept kun je eenvoudig een zeer exclusief certificaat laten maken met een beperkt budget.

Combineer een certificaat of award met een uurwerk en voeg zo wat extra’s toe
Iets weggeven aan relatie waarmee je laat zien wat de relatie je waard is. Geen onpersoonlijk cadeau maar iets waarin jouw naam en die van je relatie prominent tot uiting komt? Met bijvoorbeeld de Award klok geef je iets wat gegarandeerd een plekje aan de wand krijgt. De combinatie van het RVS, acrylaat en het uurwerk zal zeker in de smaak vallen bij je relatie

Een zelf geprint certificaat in een lijstje kan echt niet meer. Bizzprint helpt je met het ontwikkelen van een certificaat waar je met recht trots op kunt zijn!


Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.