3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Boeken en scripties printen

Boeken en scripties printen bij Bizzprint


De kwaliteit van echt drukwerk is mogelijk vanaf oplage één. Door de digitale druktechniek is oplage geen beperking en wordt kwaliteit, ook in kleine aantallen, gewoon realiteit. 


Boeken en scripties printen in Printing On Demand (POD). Dat wil eigenlijk zeggen ‘op afroep’.
Dat betekent productie op het moment dat jij dat wil, in korte runs, met een snelle levering. Op die manier hoef je geen voorraden aan te houden maar bestel je exact wat je nodig hebt.

De kwaliteit van echt drukwerk, ook in kleine oplagen
Kwaliteit is geen issue meer. Met de diverse druktechnieken die Bizzprint in huis heeft is er voor elk budget en elke wens een oplossing. Van eenvoudig pocketboek die ‘garenloos’ met hotmelt gebrocheerd wordt, tot een exclusieve genaaide hardcover in een speciaal formaat.

Papiersoort, kleurgebruik, bindwijze; de keuze is aan jou!
Bij Bizzprint geven we onze klanten graag de ruimte. We hebben daarom een flink aantal papiersoorten waaruit je kunt kiezen. We geven je graag advies wat het beste past bij jouw product. Boeken en scripties printen kan in kleur en zwart wit, of een combinatie van die twee. We werken het boek af zoals jij dat graag wil.

Daag ons uit!
Misschien heb jij wel speciale wensen. Moet het extra snel, of heb je een bijzonder formaat in gedachten? Wil je iets speciaals met het omslag? Daag ons uit! !


Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.