3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Crossmedia campagnes

Crossmedia campagnes bieden een effectief samenspel tussen print en online. Bizzprint beheerst dat spel en helpt jouw organisatie de volgende stap te maken.


Kies voor meer rendement uit je Direct Mail campagne!


Ben je klaar voor een crossmedia aanpak? Een effectieve marketingcampagne maakt optimaal gebruik van alle communicatiekanalen. Wij maken de inzet van crossmedia campagnes ook voor jouw organisatie bereikbaar! Als je het maximale uit je marketingbudget wil halen en naar het optimale rendement streeft, helpen wij je om je idee te vertalen naar effectieve communicatie.

Meetbaar effectief!
Wij produceren opvallend direct mail. Hiermee koppelen we print aan en online. Met reminders wordt je doelgroep extra geactiveerd. Door de combinatie van print en online krijgt de respons op jouw Direct Mail een boost!

Alles volgt je op je eigen online dashbord. Zo weet je van minuut tot minuut hoe je campagne presteert en welke resultaten er worden geboekt.

Crossmedia campagnes worden vanuit de business unit Campagnemakers verzorgd. Ga voor een volledig beeld van onze service naar www.campagnemakers.nl


Bekijk hieronder een korte film over de aanpak van Campagnemakers

Bekijk hieronder een korte film over crossmedia

Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.