3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Digitale Foliedruk

Digitale Foliedruk


Met deze nieuwe techniek wordt foliedruk bereikbaar voor de kleinere oplage… Zelfs personaliseren in foliedruk is mogelijk bij Bizzprint!


Luxe vorm van veredelen, nu ook in kleine aantallen
Foliedruk is een luxe vorm van veredelen van je drukwerk. Voor uitnodigingen, kaarten en verpakkingen is het de manier om op te vallen. In de traditionele vorm zijn de kosten hoog omdat er een speciale stempel gemaakt moet worden en de stelkosten van een foliepers relatief hoog zijn.

Foliedrukken in verschillende kleuren…
Bizzprint gebruikt een techniek waarbij we door het combineren van print- en een speciale lamineer- en folietechniek geen stempel of foliepers nodig hebben maar toch de luxe uitstraling van foliedruk kunnen bieden.
We hebben folie in de kleuren Goud, Zilver, Rosé, Rood en Groen.


Hoe werkt het?
Eerst printen we het drukwerk in fullcolour. Daaroverheen zetten we een speciale matte soft touch laminaat. Over het laminaat printen we de delen die moeten worden voorzien van een foliedruk. Daarna gaan de vellen door een lamineermachine met zogenaamde ‘ sleekingfolie’ waarbij alle delen die we geprint hebben op het laminaat een folielaag krijgen. Omdat we de delen waar de folie komt ‘printen’, kunnen we dus ook personaliseren in folie. Bijvoorbeeld met namen, codes etc.

Een paar aandachtspunten…
Er zijn een paar kleine dingen waar je rekening mee moet houden. 100% sluitwerk is niet mogelijk. De foliedruk kan ten opzichte van de fullcolour afbeelding ca. 1 mm afwijken. Hele fijne details of rasters zijn niet mogelijk. Het is dus goed daarmee rekening te houden in je ontwerp.

Samples ontvangen?
Zie je een toepassing in het inzetten van onze digitale foliedruk maar wil je het eerst zien? Vraag samples aan en laat je overtuigen. 033-7503585
Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.