3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Doming stickers

Doming stickers


Een 3D doming sticker heeft een exclusieve uitstraling en is geschikt voor vele doeleinden. De hoogglanzende stickers met 3D effect voegen echt iets toe aan je product.


3D doming stickers zijn vinyl stickers die we standaard voorzien van een full color bedrukking. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of een andere afbeelding. De sticker wordt na het bedrukken voorzien van een bolle, transparante acryllaag, de zogenaamde doming. Hierdoor krijgt de sticker een luxe uitstraling. De acryllaag zorgt er bovendien voor dat de doming stickers krasvast worden en dat de bedrukking beschermd wordt tegen verkleuring door UV-straling. Wij kunnen 3D doming stickers in bijna elke vorm en afmeting produceren.

Domingstickers zijn uitermate geschikt om uw product op een speciale manier te voorzien van uw logo. Onze 3D stickers zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Eenmaal op hun plaats blijven ze door hun grote kleefkracht perfect zitten. Domingstickers zijn weerbestendig en krasvast en zijn daardoor ook geschikt voor gebruik buiten.

Door te blijven innoveren en gebruik te maken van de laatste technieken zijn we in staat om domingstickers in bijna elke vorm en formaat te produceren. Zeer scherpe hoeken zijn echter lastiger te produceren. Graag beoordelen wij uw artwork, hiervoor hoeft u enkel het artwork te sturen naar info@bizzprint.nl. De minimum afmeting van een domingsticker is 5 x 5 mm en de maximum afmeting van een domingsticker is 455 x 295 mm.
Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.