3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Gimmick toevoegen

Gimmick toevoegen


Voeg een gimmick toe aan je mailing voor extra attentiewaarde. De bekende ‘bobbel’ in de envelop is nog even krachtig als vroeger!


Voeg een gimmick toe aan je mailing voor extra attentiewaarde. Zo verstuurden we al mailingen met door ons op maat gemaakt koelkastmagneten en kunststof Iphones. De vraag of we bakstenen konden versturen als mailing deed ons even fronsen, maar waarom niet? De stap van houten blokjes met een uitnodiging naar een baksteen is immers niet eens zo groot…

Welke opvallend gimmick voegt u toe?
De voorbeelden die we noemen zijn natuurlijk extremen. Feit is wel dat je met een voelbare of zichtbare gimmick toevoegen in je mailing de attentiewaarde laat stijgen. gegarandeerd dat je bij het nabellen van je actie niet hoeft uit te leggen welke mailing van jou was. Uiteindelijk draait het om opvallen, of dat nu met formaat, uitvoering of de toevoeging van een gimmick is.

Standaard of op maat gemaakt
We kunnen de gimmick voor jouw mailing op maat maken, zoals in het voorbeeld met de kunststof Iphone of koelkastmagneet. Je kunt ook items bijleveren die wij in je mailing verwerken. Ten slotte kunnen we ook op zoek gaan naar het door jou gewenste item zodat je er geen omkijken naar hebt.
Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.