3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Koffers en boxen

Koffers en boxen


Een mooie manier om uw product te presenteren. De koffers en boxen kunnen volledig worden bedrukt en worden afgewerkt met slotjes en handvatten.


Koffers en boxen worden vaak vervaardigd uit 3 mm polypropyleen kanaalplaat. Gedrukt in UV-inkjet en digitaal contour gesneden en gerild. Na het drukken en snijden afgewerkt met handvatten en slotjes tot een compleet eindproduct. Te produceren op elke gewenste maat met volledig eigen bedrukking. De ingezette techniek is speciaal geschikt voor productie van kleine aantallen.

Ook andere materialen
Naast kanaalplaat kunnen we ook produceren op karton. Dat kan zowel een stevige sulfaatkarton als een mikro golfkarton zijn. De keuze van het materiaal is sterk afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling.

Vergeet de inhoud niet
Bizzprint kan de complete inhoud van de koffer verzorgen. Of dat nu tabbladen, brochures of folders zijn, in onze digitale drukkerij maken we al deze producten. Op die manier kunnen we jou een compleet product leveren, gevuld en wel.


Bekijk hieronder een korte film over de productie van kanaalplaatkoffers


Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.