3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Offset drukwerk

Offset drukwerk regel je ook met Bizzprint


Soms worden de aantallen zo groot dat offset de beste productiemethode is. Bizzprint schakelt naadloos over en regelt het voor je.


Snel en onafhankelijk
Bizzprint heeft geen eigen productiefaciliteit v.w.b. offset drukwerk. Toch is de offsetdrukkerij onder hetzelfde dak gevestigd. We kunnen daarom snel drukwerk regelen. Omdat we geen eigen productiefaciliteit hebben zijn we onafhankelijk. We werken met meerdere gespecialiseerde partijen samen. Een offertemap koop je nou eenmaal op een andere plek dan een catalogus. Bizzprint weet de weg en geeft jou dus altijd het beste advies.

Hoe kies je tussen print en offset?
Het mooie is dat je daar niet over na hoeft te denken. Wij zullen je altijd attent maken op de andere optie. Als je iets wil laten drukken en printen is beter geschikt, dan hoor je dat. Andersom natuurlijk ook. Het omslagpunt tussen print en offset is afhankelijk van het formaat, het aantal en de samenstelling van het product.

Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.