3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Opvallende formaten

Opvallende formaten in Direct Mail


Laat je direct mail opvallen door z’n formaat en trek de aandacht van je doelgroep. Laat je Direct Mail opvallen door z’n formaat. Een mailing die opvalt behaalt een hogere respons. Door met je mailing te kiezen voor een afwijkend formaat zijn de resultaten positief te beïnvloeden. Bizzprint kan volledig gepersonaliseerd drukken op lange en opvallende formaten.

Geef je creativiteit de ruimte
Dat is toch heerlijk? Niet langer beperkt tot A3 formaat maar je Direct Mail laten groeien tot 90 cm lengte…
Zo’n mailing vraagt aandacht waardoor niet alleen het formaat groeit, maar je respons ook!

Ga voor afwijkend of ga voor maximaal
Wil je het formaat van je mailing gebruiken om op te vallen? Ontwerp dan op een afwijkend formaat, of maak gebruik van de maximale lengte. Tot 60 cm aan beide kanten gepersonaliseerd, of zelfs tot 90 cm met de personalisering aan één zijde. Voor je begint met ontwerpen denken we graag even met je mee. Zo bedenken we samen een formaat die gunstig uit een drukvel gaat. Dat is handig voor ons en prettig voor jouw portemonnee.

Offsetkwaliteit is standaard
Een print van Bizzprint is niet van echt drukwerk te onderscheiden. Wij leveren de kwaliteit die jouw merk laat schitteren.


Bekijk hieronder een korte film over opvallende formaten.


Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.