3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Poster printer

Poster printer


Onze Colorwave 650 Poster Printer is de ideale oplossing voor jouw commerciële posters. Prijzen al vanaf € 5,00 per vierkante meter.


Onze Colorwave 650 Poster Printer is de ideale oplossing voor jouw commerciële posters. Wij garanderen een optimale prijs-kwaliteit-verhouding en de levertijden zijn kort.

Inzetgebied
Dit type posters zet je in voor commerciële acties. De Colorwave posters zijn van prima kwaliteit, maar bedoeld voor gebruik tot ongeveer 6 maanden. Buiten kun je de posters ook inzetten, bijvoorbeeld op stoepborden, en kunnen we kwaliteit tot 3 maanden garanderen.

Duurzaam
De Colorwave werkt met tonerpearls, dat zijn een soort waxkorrels. Bij het printen wordt de wax vloeibaar en op het papier stolt de was. Zo ontstaat een krasvast beeld. De Tonerpearls bevatten geen milieubelastende stoffen en het gebruikte papier is voorzien van FSC keurmerk. Een Colorwave poster is dus een duurzaam en 100% te recyclen product.

Colorwave prijzen
Op 80 grams papier vanaf € 5,00 / m2
Op 120 grams papier vanaf € 6,00 / m2
Op 160 grams papier vanaf € 7,00 / m2


Bekijk hieronder een korte film over de Colorwave Posterprinter

Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.