3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Printen met dimensional toner

Dimensional toner toevoegen aan je print


Voelbaar, tastbaar, maak prints die tot leven komen!


Met toevoeging van Dimensional toner, een opdikkende toner die voelbaar is, zorg je ervoor dat je product zich onderscheidt van de massa. De attentiewaarde gaat omhoog en het straalt luxe uit.

Een afdruk die je kunt voelen.
Dimensional toner voegt letterlijk een dimensie toe aan je drukwerk. Het is in feite een transparante toner die we plaatselijk kunnen printen. De toner zwelt wat op waardoor een verdikking ontstaat. Bovendien geeft het een lichte parelmoer glans. Dit effect geeft een luxe uitstraling

Zo pas Dimensional toner het beste toe
De mooiste effecten zijn te bereiken op donkere ondergronden. Gebruik de dimensional laag als een soort watermerk. Daarmee bedoelen we dat je de toner niet exact op ander beeld zet, maar bijvoorbeeld als tekening of tekst over een volvlak. Juist bij gebruik op egale donkere ondergronden komt de dimensional toner prachtig tot zijn recht. We kunnen de dimensional toner ook gebruiken om een linneneffect of andere structuur op je printwerk aan te brengen.

Technische specificaties
Wanneer je de dimensional toner plaatselijk wil toepassen dan moet je daarvoor een aparte kleur maken in je document. De complete specificaties hoe je dat aanpakt kun je bij ons opvragen. Voor standaard effecten zoals linnenstructuur hoef je niet iets speciaals in je document op te nemen. Die effecten kan de operator zelf toevoegen.


Vraag hieronder vrijblijvend de brochure aan.

Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.