3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Printen en frezen

Printen en frezen


Met onze vlakbedprinter printen we direct op plaatmateriaal.
Op de snij- freesmachine kunnen we die materialen in contour uitfrezen.Met onze vlakbedprinter printen we direct op plaatmateriaal. Op de snij- freesmachine kunnen we die materialen in contour uitfrezen. Op die manier maken we lifsize displays, in vorm uitgesneden panelen, bordjes, kaders, stickers en nog veel meer.

Ook op dit gebied zijn we echt in vorm!
De combinatie van onze Arizona vlakbedprinter met de Zund snij-freesmachine maakt het mogelijk creatieve producten uit plaatmateriaal te vervaardigen. De Arzizona staat bekend om zijn hoge kwaliteit afdruk. De Zund is een machine met Zwitserse precisie die zorgt voor zuiver gesneden objecten.

Van naambordje tot verpakking.
Omdat we op de Zund zowel kunnen frezen als rillen en snijden zijn er nauwelijks beperkingen in producten die je kan maken. De machine verwerkt net zo eenvoudig een 10 mm dikke kunststof plaat die in een vorm gefreesd moet worden als een doosje die gerild en uitgesneden moet worden.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Wil je een bestand aanleveren die wij gaan verwerken op de Arizona en Zund? Zet de stanslijn in je bestand in een aparte laag, geef hem een aparte kleur (spotcolor) en geef die de naam CutContour. De lijndikte maak je 0,15 mm en je zet de lijn op overdruk. Op die manier kunnen wij je bestand direct verwerken.

Hulp nodig
Twijfel je over de manier waarop je het bestand moet maken? Geen probleem, we helpen je graag op weg, of nemen je desgewenst het hele voortraject uit handen.

Bekijk hieronder een korte film over printen en frezen.Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.