3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Printen met metallic of goud

Printen met metallic of goud


Ga voor goud, print metallic!


Printen met metalic of goud zorgt ervoor dat jouw product zich onderscheidt van de massa. De attentiewaarde gaat omhoog en het straalt luxe uit.

Communicatie is persoonlijk en moet opvallen. Dit laatste is steeds moeilijker te realiseren, mensen worden immers overspoeld met communicatie uitingen en zijn zeer selectief in wat ze wel en niet lezen. Door te printen met metalic of goud wordt je product uniek en onderscheidt deze zich van de rest. Bizzprint beschikt over een machine die (goud)metallic kleuren kan printen en deze is uniek voor de Nederlandse markt. Ook is het mogelijk te personaliseren met metallic kleuren, zodat je product nog beter onder de aandacht komt.

Ga voor goud, print metallic!
Uit onderzoek is gebleken dat een consument binnen 0,3 seconden beslist of zij uw uiting interessant vinden of niet. Het is van belang om op te vallen tussen de massa. Gebruik van goud metalic kan die extra aandacht vragen. Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij een brochure ontwikkeld die wij graag aan u uitreiken.


Vraag hieronder vrijblijvend de brochure aan.

Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.