3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Rapporten en verslagen

Rapporten en verslagen met zorg geprint


We produceren rapporten en verslagen in Printing On Demand


Er zitten vaak uren voorbereiding in cijfers, teksten en ideeën. Dan komt het moment dat je rapport of verslag eindelijk klaar is. Dat is ook het moment dat je het uit handen geeft en je zeker wil weten dat het met net zo veel zorg wordt geproduceerd als dat het werd samengesteld. Bij Bizzprint begrijpen we dat.

Zorg en aandacht standaard
Printen is meer dan op een groene knop drukken. Een aangeleverd document controleren wij eerst zorgvuldig. We stemmen samen af wat het doel is van het rapport of verslag. Wat moet het uitstralen; Eenvoud, luxe, creativiteit, of juist zakelijkheid?

Papiersoorten
Bij ons kun je kiezen uit diverse papiersoorten. Van ongestreken, tot gestreken in silk of gloss uitstraling. De gramsgewichten lopen van 70 tot 350 grams. Ook speciale soorten zijn mogelijk. Heb je wensen? laat het ons weten.

Bindwijze
We kunnen jouw rapport of verslag op diverse manieren afwerken. De meest voorkomende zijn;

  • Garenloos met hotmelt gebonden (paperback)
  • Geniet gebrocheerd (twee nietjes in de rug)
  • Wire-O (een metalen spiraalbinding)
  • Planax binding (een gekleurd linnen stripje in de rug)
  • In een ringband met 4-rings mechaniek

De bindwijze die jij kiest hangt af van het doel wat je wil bereiken. Het is goed te weten dat het bij Bizzprint allemaal kan. Volledig in eigen huis, zodat we de controle houden en snel kunnen leveren.


Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.