3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken


Kleine objecten op een large format vlakbedprinter… Niet het eerste waar je aan denkt. Toch kunnen we heel efficient in hoge kwaliteit afdrukken op USB sticks, memomagneten en andere kleine objecten. Zelfs gepersonaliseerd. Is uw product vlak, dan is de kans groot dat wij het kunnen bedrukken!


Bij relatiegeschenken denk je snel aan de bekende catalogus vol met pennen en andere weggevers. Als je iets heel anders wil, denk dan ook eens aan Bizzprint. Met name de mogelijkheid een relatiegeschenk te personaliseren is een onderscheidende factor. Wat denk je van een gepersonaliseerde jojo, of een USB stick met je eigen naam?

Persoonlijk wordt ook echt persoonlijk
Je geeft een relatiegeschenk als een persoonlijk gebaar. Dat gebaar kun je verstreken door het geschenk te voorzien van een naam. Denk daarbij aan een wijnkistje met je bedrijfslogo en de naam van de ontvanger. Of wat denk je van luxe memohouder gevuld met memoblaadjes met de naam van de ontvanger. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk optima forma
Met onze vlakbed inkjetprinter en freesmachine kunnen we ook leuke producten op maat voor je maken. Een veel gemaakt product is onze koffiebekerhouder of koffietray. Een leuke en praktische reclamedrager waarmee je een klant blij maakt en waarmee jouw merk duurzaam in beeld is.

Daag ons uit!
Wat is jouw idee?
Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.