3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Rollbanners

Rollbanners


De ideale oplossing voor een presentatie op locatie. Snel en eenvoudig op te zetten. Geleverd in een handige draagbare opbergtas.


Wij leveren de roll banner in meerdere varianten. We bieden een aantal varianten waarin de banner permanent wordt gemonteerd en een variant met kliklijsten waarbij de banner eenvoudig is te wisselen. Alle bannersystemen zijn van een goede kwaliteit en worden geleverd inclusief een duurzame fullcolour print.

Type cassettes
Alle systemen die we voeren zijn van goede kwaliteit. De duurdere varianten zijn zwaarder uitgevoerd en duurzamer. Voor promotionele acties zijn de voordelige varianten erg geschikt.

Onze Basic cassette
Een kwalitatief hoogwaardige cassette die je niet kunt vergelijken met de bekende budgetbanners.
Deze cassette wordt geleverd met twee stevige voetjes, een stabiele aluminium cassette en een stevige draagtas met de rits over de lange zijde zodat je de rollbanner eenvoudig kunt in- en uitpakken.
Breedtes van 85 en 100 cm, standaard hoogte is 200 cm.

Onze Evolution cassette
Een elegante en stijlvolle cassette in zware uitvoering. De verchroomde poot en zijkappen geven deze cassette cachet. Wordt geleverd met één verschroomde poot in het midden, een sterke aluminium cassette en een stevige draagtas met de rits over de lange zijde zodat je de rollbanner eenvoudig kunt in- en uitpakken.
Breedtes van 85, 100, 120 en 150 cm, verstelbare hoogte van 160 tot 220 cm.

Onze Deluxe cassette
De zwaarste cassette uit het assortiment. Heeft een luxe en degelijke uitstraling. Een sterke aluminium cassette waarin het mechaniek is na te stellen op veerspanning. In deze cassette is het doek te wisselen omdat zowel de onder- als bovenzijde van de bannen in een klikframe vastzit. Wordt geleverd in stevige draagtas met de rits over de lange zijde zodat je de rollbanner eenvoudig kunt in- en uitpakken.
Breedtes van 85 en 100 cm, verstelbare hoogte van 160 tot 225 cm.

Mini en Maxi
Naast onze normale rollanbers leveren we ook de mini tafelbanners op A4 en A3 formaat en de rollbanner Extreme die maar liefst een formaat van 200 x 300 cm heeft

Materiaalkeuze
Een rolbanner maken we op een speciaal hoogwaardig bannermateriaal, dit materiaal heeft een niet lichtdoorlatende laag waardoor u geen hinder heeft van doorschijnen. Wij garanderen een print die vlak en strak in de rolbanner blijft staan.Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.