3dartistonline.com www.masteromok.com loop.frontiersin.org dzone.com www.wherezit.com volunteer.cs.und.edu www.amazon.com yelloyello.com www.magcloud.com twitxr.com

Wijnkisten bedrukken

Wijnkisten bedrukken


Met onze vlakbedprinter zetten we een superstrakke afdruk rechtstreeks op jouw aangeleverde houten wijnkistdeksels. Je kunt ook de houten deksel vervangen door acrylaat of kunststof. Op die manier voeg je wat extra’s toe.


Een flesje wijn weggeven aan het einde van het jaar? Voeg een persoonlijke boodschap toe door de deksel van de wijnkist te bedrukken met eigen logo en tekst. Je kunt de deksels gewoon bij ons aanleveren, na een paar dagen heb je ze terug met print. Als je niet met een houten deksel wil werken maar een hele strakke afdruk wil, dan kunnen we de deksels vervangen door 3 mm Forex, dat is een witte kunststof.

Deksel wordt kunstwerk
Een andere optie is het vervangen van de houten deksel door een deksel van plexiglas. Met een bijgeleverd chromen steuntje is het mogelijk de deksel na verwijderen neer te zetten. Zo kun je een kunstwerk of bijvoorbeeld een jaarkalender afdrukken die blijft staan, ook als de wijn al lang op is!

Aanleveren, of door ons laten opmaken
Je kunt natuurlijk een compleet opgemaakt PDF bestand bij ons aanleveren. Heb je dat niet? Geen punt, wij regelen de complete opmaak voor je.
Vragen?


Heb je vragen over deze toepassingen of wil je weten of jouw eigen idee gerealiseerd kan worden?
Bel met Bizzprint op 033 – 750 35 85 of mail naar verkoop@bizzprint.nl.